Kategorije
Motivaciono pismo propratno pismo

Motivaciono (propratno) pismo – Medicinska sestra

Kadrovska Služba
Privatna bolnica <Ime bolnice>
11000 Beograd
Srbija

23 October 2012
Poštovani/e,

Ovim pismom želim da izvršim prijavu za radon mesto medicinske sestre,  povodom oglasa objavljenog na sajtu Poslovi 12. Septembra 2012. Godine. Pošto sam detaljno pogledala opis posla, sigurna sam da će me moje kvalifikacije I iskustvo učiniti veoma značajnim članom Vašeg tima.

Kao što možete videti u mojoj biografiji koja je u prilogu ja sam visokomotivisana medicinska sestra sa preko pet godina iskustva u nezi pacijenata i podršci tokom hiruških operacija.

Smatram da je moja najveća prednost to što sam sposobna da razvijem I održim odlične odnose sa lekarima, ostalim medicinskim osobljem ali I sa pacijentima. Pored toga, kroz iskustvo sam uspela da spoznam I uspešno primenim veštine u svim aspektima nege pacijenata I sprovodjenja zdravstvene zaštite.

Nadam se da će radi u ovako izazovnom okruženju kao što je to u okviru Vaše Bolnice biti odlična prilika da upotrebim svoje veštine, istovremeno pružajući doprinos celom kolektivu, samim pacijentima I njihovim porodicama.

Verujem da ćete razmatrati moju prijavu, i unapred se radujem Vašem pozivu za intervju gde bismo prodiskutovali o detaljima vezanim za ovo radon mesto. U slučaju das u Vam potrebne još neke informacije, možete me konktaktirati mailom, ili na telefon <0000000000>

Srdačno

<Vaše ime I prezime>
Mobilni: 00000000000
E-mail: sestra@mail.rs