Kategorije
Motivaciono pismo propratno pismo

Motivaciono pismo primer – Menadžer maloprodajnog objekta (store manager)

G. Ime Prezime

Somborska 11,

11.000 – Beograd

 

Poštovani G-dine Prezime,

 

Kao Menadžer sa višegodišnjim iskustvom u maloprodaji, želim da se prijavim za poziciju u Vašoj kompaniji – Menadžer maloprodajnog objekta u Nišu, kao što je navedeno na sajtu: www.domen.com.

 

Vaša kompanija je poznata po zapošljavanju najkvalitetnijih kadrova na našem tržištu radne snage, pa smatram da bi se savršenu uklopio u profilu menadžera koji tražite. Renomiranost i pouzdanost Vaših maloprodajnih objekata je šansa za mene da potvrdim svoj kredibilitet kao profesionalca, ali i da budem nagrađen za svoje poslovne rezultate do sada.

 

Radio sam kao menadžer više prodavnica, ali i odelenja u samim prodavnicama: delikates, zelena pijaca i roba široke potrošnje, što mislim da će biti od velike koristi u Vašem novotvorenom objektu u Nišu. Tokom mog radnog staža sam se brinuo i o postavljanju robe na policama prodavnice kako vizuelno, tako i kontekstualno, i  razvijao prisne odnose sa kupcima. Takođe, posedujem odlične komunikacione sposobnosti, koristim više računovodstvenih programa, a po potrebi i SPSS program za istraživanje tržišta.

 

Ono što me čini posebnim, u odnosu na ostale aplikante, je moji rezultati u prodaji u maloprodajnom lancu – „MAKSI“ iz Niša, gde sam jedini dostigao targete prodaje, ali sam i unapredio poslovanje, gde na moju ideju su bili uvedeni popusti za penzionere i nezaposlene tokom nekoliko dana u nedelji. Dokazan sam na poslu selekcije kadrova, njihovu obuku i praćenja njihovih rezultata, sposoban sam da motivišem ljude i treniram ih u vitalne radnike na radnim pozicijama na kojima rade u prodavnici.

 

Snažno verujem da moje kvalifikacije i iskustvo će da doprinesu u pospešivanju prodaje i etabliranje Vaše kompanije kao prodajnog lanca u našem gradu. Moj smisao za humor i kolegijalnost su vrline koje posedujem još od početka moje karijere i cenim da bi mi bili od pomoći u ovom poslu.

 

Zahvaljujem se unapred na razgledanju moje aplikacije i CV-a, koji saljem uz moju prijavu i radujem se unapred pozivu od Vas.

 

Ime prezime

[potpis]