Kategorije
Letter of motivation Motivaciono pismo propratno pismo

Propratno pismo – Call center operater

12. Decembar, 2013.

 

Marija Marijanović, HR Menadžer

Serbia Call Center

Airport City, Beograd

 

Poštovana g. Marjanović,

 

Ovim pismom želim da izvršim prijavu za oglašeno radno mesto Agenta u kol centru “Serbia Call Center”.

Moje ime je /Ime Prezime/ . I trenutno radim kao menažer prodaje u agenciji za nekretnine . Pre toga sam radila 2 godine kao recepcionar u međunarodnoj kompaniji International.   Zahvaljujući  iskustvu koje sam stekla na ovim pozicijama,  spoznala sam važnost jasne komunikacije i kvalitetne podrške korisnicima preko telefona.

Radeći  kao agent za nekretnine uvek sam dobijala odlične ocene menadžmenta, I dala sam veliki doprinos uspešnosti ptodajnog tima.

Potpuno sam svesna da kao operater u call centru, sam prva osoba za kontakt, I u potpunosti preuzimam odgovornost za ovu poziciju.

Naviknuta sam na rad u dinamičnoj sredini I imam visoko razvijenu sposobnost da se fokusiram na ključne zadatke, čak I pod pritiskom. Pouzdana sam, tačna i spremna da pomažem kolegama u odgovaranju na upite korisnika.

Potpuno sam potpuno upoznata sa činjenicom da postoji samo  jedna prilika da se ostavi prvi ustisak, volela bih da me pozovete na intervju, kako bih Vam pokazala da mogu da ostavim pozitivan utisak kod Vaših korisnika/klijenata.

U prilogu se nalazi moja biografija. Zahvaljujem Vam na razmatranju moje prijave, I unapred se radujem Vašem pozivu.

Srdačno,

 

Ime Prezime