Kategorije
Letter of motivation propratno pismo

Propratno pismo primer – marketing menadžer

G-đa Petra Mitrović

HR Manager,Kompanija

Trgovačka, 11, 11.000 BEOGRAD

 

Poštovana G-đo. Mitorvić,

 

U potrazi sam za novim poslovnim izazovom vezanog za polje marketinga. Primetila sam da ste raspisali oglas na sajtu www.sljaka.com, gde tražite Marketing menadžera. Snažno sam uverena da moje prethodno radno iskustvo, kao i akademske kvalifikacije, me snažno preporučuju za ovu radnu poziciju. Duboko verujem da ću biti adekvatan dodatak Vašoj kompaniji i da ću se brzo i lako uklopiti u Vašu organizacionu i korporativnu kulturu. Stoga, želim da se i formalno prijavim za ovu poziciju putem ovom pisma.

 

Kao što možete videti u priloženom CV-u, posedujem nekoliko bitnih veština, vezanih za obavljanja posla Vašeg Marketing menadžera, kao što su: privlačenje novih kupaca, marketing istraživanje – SPSS program, razvoj odnosa sa postojećim klijentima i iskustvo u tele-marketingu. Između ostalog posedujem veštine kao što su:

 

–          Orijentisanost ka rezultatu,

–          Fokusiranost, i

–          Smisao za humor i rad u timu.

 

Biću počastvovana ukoliko me uzmete u obzir za ovo radno mesto. Molim Vas kontaktirajte me putem mog mobilnog telefona ili pišite na moj e-mail ukoliko je potrebno da dostavim još nešto vezano za ovaj oglas. Stojim Vam na raspolaganju svim danima, osim utorka popodne.

 

Veliko Vam hvala što ste ćete me uzeti u razmatranje,

 

Srdačan pozdrav,

 

Nadežda Petrović

Marketing Menadže