Kategorije
Letter of motivation Motivaciono pismo

Motivaciono pismo primer – Mašinski inženjer

Poštovana/i,

Drago mi je što imam ovu priliku da se predstavim kao Diplomirani mašinski inženjer – master Univerziteta u Beogradu. Zovem se Pera Perović i jako sam motivisan da radim u Vašoj kompaniji. Radujem se unapred prihvatanju pozicije Mašinskog inženjera na sistemima za održavanje mašinskog procesa proizvodnje u okviru Vaše kompanije.

Rad na studijama iz oblasti mašinstva mi je omogućio da se upoznam detaljnije sa procesima i projektima, vezanih za moju buduću profesiju. Uložicu svoj napor i trud da prenesem to stečeno znanje i veštine na radnu poziciji koju tražite. Smatram da ću biti snažan dodatak Vašoj kompaniji i dragoceni resurs za Vaše buduće projekte. Ova pozicija se savršeno poklapa sa mojom biografijom i kompletno odgovara mojim poslovnim ambicijama.

Kao član AISEC-a Univerziteta u Beogradu, imao sam priliku da stažiram u jednoj kompaniji u SR Nemačkoj, gde sam proveo više meseci radeći na projektu vezanog za osposobljavanje u rad pogona za transformatore za jednosmernu struju. Uz usmereno navođenje i pod mentorstvom velikog broja stručnjaka iz ove oblasti, projekat smo uspešno priveli kraju i Fabrika je počela sa serijskom proizvodnjom, a ja kao dodatak mojim akademskim veštinama, stekao sam i druge kao što su:

–          Timski rad,

–          Odlične komunikacione sposobnosti, i

–          Trudoljubivost i pozitivan stav prema poslu.

Radujem se unapred Vašem pozivu da detaljno diskutiramo o mom angažovanju. Moju biografiju sam priložio, zajedno sa ovim e-mail-om. Možete me slobodno kontaktirati putem e-mail-a ili telefonom, ako Vam više odgovara.

Sa poštovanjem,

Pero Perović