Kategorije
Letter of motivation Motivaciono pismo

Motivaciono pismo primer – Agent prodaje nekretnina

MOTIVACIONO PISMO

Dragan Petrović
Varšavska, 11
11.000 Beograd
(011) 101 1010
0000 000 000
d.petrovic@email.com

Petar  Trajković
Praška, 11

(011) 101 0000

p.trajkovic@gmail.com

 

Prijava na oglas Agent nekretnina, Ref. 0023 AL

Postovani G-dine Petroviću,

 

 

 

 

Molim Vas prihvatite moju prijavu na dati oglas za poziciju Agent prodaje nekretnina u Vašoj kompaniji, objavljenog na sajtu Poslovi, 31.12.2012. Trenutno radim kao Facility Manager, ali i posedujem iskustvo u prodaji i marketingu nekretnina.

Moj entuzijazam i interes na polju nekretnina vodio me ka čestoj promeni radnih mesta na mom putu ka idealnoj poziciji u okviru sektora tržišta nekretnina kod nas. Moje dvogodišnje iskusto u firmama kao što su Agenciji za nekretnine Alka i MPS Properties iz Beograda pomoglo mi je da steknem bolji uvid u stanju na tržištu nekretnina u Srbiji, regionu, posebno na polju posredovanja u iznajmljivanju poslovnog prostora.

Radeći u Agenciji za nekretnine Alka, prvo kao stažista, a potom i kao administrativni asistent, stekao sam brojne koristne veštine kao što su: poslovna korespodencija sa klijentima, osnove marketinga u agenciji za nekretnine i administriranje kancelarijskih aktivnosti. Pozicija u agenciji mi je pomogla tokom studiranja, posebno ako se ima u vidu da sam, u tom periodu, stekao zvanje Menadžera nekretnina na Univerzitetu Union u Beogradu. Nakon diplomiranja, počeo sam da radim kao Facility manager u MPC Properties, gde sam stekao važno iskustvu, kao nadogradnju na moje teoretsko znanje, stečeno na studijama. U takvoj renomiranoj kompaniji izgradio sam prisne prijateljske i poslovne veze koje, verujem da bi mi bile od koristi za poziciju Menadžera nekretnina u Vašoj kompaniji.

Moj karijerni napredak je dosao do izražaja 2011. godine, kada sam bio izabran u timu moje kompanije prilikom puštanja u rad novog poslovnog objekta na Novom Beogradu, namenjenog rentiranju stranim kompanija koje ulaze na naše tržište. Kao jedan od Facility manager-a na toj objektu, imao sam uvid u potrebama klijenata i način na koji se sklapaju ugovori, zadržavaju i privlače ključni kupci, ali i kako se gradi imidž jedne kompanije u uslovima ekonomske krize, koja posebno pogađa sektor nekretnina. Osobine koje posedujem, kao što su lojalnost, custumer relationship management i poverenje smatram da su bile ključne za mene da budem na toj poziciji.

 

Iskustvo u oblasti marketinga sam stekao na predhodnom radnom mestu, kao i na fakultetu na kom sam studirao, i smatram da je marketing jedan od ključnih faktora uspešnosti jednog Menadžera nekretnina.

Imajuči sve izneto u obzir, smatram da sam vredan i lojalan radnik. Posedujem vozačku dozvolu B kategorije od 2006, regulisao sam vojnu obavezu, zabavan sam i društven. Moj CV se nalazi u Attachment-u e-mail-a koji Vam šaljem zajedno sa ovim pismom. Slobodno me možete kontaktirati putem mog e-mail-a: p.trajkovic@gmail.com ili putem telefona (011) 101 0000.

 

Radujem se unapred Vašem pozivu na intervju,

 

Lep pozdrav,

 

Ime