Kategorije
Motivaciono pismo propratno pismo

PRODAVAC U SUPERMARKETU – MOTIVACIONO PISMO

Smiljan Kostić

Ubska, 77

11.000 Beograd

Smiljan@smsksk.com

Tel. 066 – 000 0000

Dejan Atribović

Menadžer kadrovske službe

MGA Supermarketi

Tirska, 65

11.000 Beograd

 

Beograd, 05.01.2013.

 

Poštovani G-dine, Atribović,

 

Želim da se prijavim za radnu poziciju Prodavac u supermarketu na Voždovcu. Za radno mesto sam saznao preko Vašeg Menadžera objekta Trajana Petrišubačevića pre nekoliko dana. Kako sam Vaš redovni kupac, a po struci Trgovac, sa značajnim radnim iskustvom u prodaji suvomesnatih proizvoda u Hipermarketu ZUT na Novom Beogradu, mislim da bi bio odgovarajući kandidat za tu poziciju. Želeo bi da radim na odelenju mesnih prozvoda ili kozmetike, iako poznajem i ostale delove Vašeg proizvodnog asortimana.

Radeći kao prodavac suvomesnatih proizvoda, veoma sam upoznat sa željama i potrebama potrošača u jednom velikom lancu supermarketa, kao što je Vaš. Posedujem odlične veštine komunikacije sa strankama, kao i u davanja saveta u vezi sa artiklima. Osim toga, radio sam na obeležavanju robe i kao merchandiser.

Poznajem rad na fiskalnoj kasi i relativno dobro upravljam naplatom potraživanja. Posedujem nekoliko sertifikata za poznavanje rada na računaru, služim se engleskim i slovenačkim jezikom. Posedujem vozačku dozvolu „B“ kategorije i aktivan sam vozač već sedam godina.

Timski sam igrač, ali i lider, spreman za prekovremeni rad i rad koji nije u opisu radnog mesta. Komunikativan sam i druželjubiv, spreman da se prilagodim promenama i različitim okruženjima, pa sam retko dolazio u konfliktne situacije.

U prilogu Vam prosleđujem moj CV za ovu radnu poziciju. Slobodno me kontaktirajte putem mail-a ili telefonom ukoliko imate neka dodatna pitanja.

 

Srdačan pozdrav,

 

Smiljan Kostić

[potpis]