Kategorije
Motivaciono pismo propratno pismo

INŽENJER AGRONOMIJE – MOTIVACIONO PISMO

Milan Milanovljević

Raška, 55

11.000 Beograd

Tel. 011-000 0000

Mail: milanmmm@asfdsfsfs.biz

AgroBeoSlava, d.o.o.

Batajnički put, 2455 B

11.000 Beograd

17.01.2013.

 

Poštovana/i,

 

Pišem Vam u vezi konkursa objavljenog na website-u www.sljaka.com 15.01.2013. Želim da putem ovog pisma izrazim svoju aspiraciju za radnu poziciju Diplomiranog inženjera agronomije u Vašoj kompaniji.

Diplomirao sam 2011. godine na Poljoprivrednom fakultetu u Zemunu sa prosečnom ocenom 8,44, na katedri za fitofarmaciju. Nakon zavrsetka školovanja obavljao sam praksu šest meseci kao saradnik na Institutu za zaštitu bilja i životne sredine, gde sam radio na poslovima ispitivanja fitosanitarnih uzorka namenjenih carinenju. Nakon završetka studijske prakse, zaposlio sam se kao Referent prodaje stočne hrane, gde radim i danas, na istoj poziciji. Tokom svog školovanja i rada, stekao sam veštine pregovoranja, osnovno poznavanje nabavke i prodaje robe, posebno stočne hrane, a kako firma u kojoj radim prodaje i mineralna đubriva, uvrstio sam i taj proizvod u svoj prodajni asortiman. Osim toga, koordinisao sam prodaju na teritoriji Beograda svih vrsta proizvoda firme, ali i sam doneo brojne nove klijente u preduzeće, vodeći brigu o potrebama i tražnji postojećih klijenata.

Trudoljubiv sam i lojalan radnik, spreman za usavršavanje. Koristim računar u svim poslovnim interakcijama, a tečno govorim engleski i nemački jezik.

Tvrdim da bi bio savršeni dodatak Vašoj kompaniji i unapredio Vaše poslovanje.

Svoj Resume sam Vam prosledio zajedno sa mojom prijavom i ovim pismom u Attachment-u. Ukoliko imate dodatna pitanja, slobodno me kontaktirajte telefonom ili putem e-mail-a.

 

Unapred zahvalan,

Milan Milanovljević

[potpis]