Kategorije
Uncategorized

MOTIVACIONO PISMO PRIMER za Praksu

Poštovani,

Zelim da se prijavim na oglas za letnju praksu u Vasem institutu koji sam video na sajtu karijernog centra svog fakulteta.

Posedujem relativno dosta laboratorijskog iskustva u hemiji, biologiji i geologiji, kako u samoj laboratoriji tako i terenskog. U laboratoriji sam izvodio razlicite hemijske reakcije, a trenutno u svom radu koristim mikroskop, kako bi posmatrao razlicite uzorke. Tokom svojih studija u oblasti zastite zivotne sredine, radio sam i analize uzoraka vode kako bih ispatio kvalitet vode.

Proslog leta, sam radio kao asistent konzervacije u  Nacionalnom parku „Tara“. Sada zelim ovom praksom da obogatim svoje radno iskustvo, kako bih razvio sopstveni karijerni profil za naucna istrazivanja.

Verujem i da ce Vasa organizacija imati koristi od mog angazmana, a meni ce sa druge strane biti od velike koristi sticanje istrazivackih vestina.

Pozvacu Vas naredne sedmice da vidim kolike su mi mogcnosti za ovakvu preksu. Ukoliko mislite da moj profil odgovara Vasim zahtevima, bice mi drago da dodjem na intervju.

S postovanjem,

Ime Prezime