Kategorije
Letter of motivation Motivaciono pismo propratno pismo

Motivaciono pismo – Prodavačica – Primer

Poštovani,

Pošto sam već dosta vremena odan kupac Vašeg prodajnog lanca, kada sam videla Vaš oglas za posao prodavca u Vašem supermarketu, znala sam da sam odličan kandidat za ovu poziciju. Stoga, molim Vas da pogledate moju biografiju koja se nalazi u prilogu.

Bilo bi mi veliko zadovoljstvo da radim kao prodavac proizvoda koje tako dobro poznajem i cenim. U prošlosti sam radila kao prodavačica za vreme srednje škole, a nešto kasnije i kao menadžer prodavnice u jednom poznatom lancu supermarketa. Tu sam provela preko tri godine. Opis mog posla je uključivao pored prodaje i redovne sastanke sa članovima tima o ostvarenju dnevnih kvota, pozdravljanje mušterija, kao i informisanje o novim proizvodima i akcijama kupaca koji su dolazili u naš prodajni objekat. Isto ovo sam spremna da ponudim i Vašim klijentima, uz podjednak kvalitet, te tako aktivno doprinesem povećanje prodaje u Vašem prodajnom objektu.
Sigurna sam da ćete me prepoznati kao dobrog kandidata. Radovaće me Vaš poziv za intervju. Ukoliko Vam treba još informacija možete slobodno da me pozovete telefonom ili me kontaktirate mailom

S poštovanjem,

Ime Prezime
Potpis