Kategorije
Letter of motivation Motivaciono pismo propratno pismo

MOTIVACIONO PISMO Primer – MLADJI SARADNIK PRI FINANSIJSKOJ ANALIZI

Peca Petrović
Menadžer za kadrovska pitanja
Jutarnja Banka, a.d.
Glavaška, 555
11.000 – Beograd
Sanja Petrović
Ruska, 444
11.000 – Beograd
sanjasanja@fssdf.com
063 UNETI BROJ

15.02.2013.
Poštovani G-dine Petroviću,

Primetila sam vaš oglas sa poziciju juniorskog saradnika pri finansijskom analizi. Kao diplomac fakulteta za Biznis Administraciju u Beogradu, sa posebnom naglašenim interesom za informacione sisteme i njihov menadžment, verujem da moje kvalifikacije zadovoljavaju vaše uslove.

Tokom svog dosadašnjeg rada i studiranja uvek sam preuzimala inicijativu. Dobro razumem odgovornost, imam izraženu radnu etiku, i uvek dajem svoj maksimum u svakoj situaciji. Za vreme četiri godine koliko je trajala moja karijera rada i prakse, entizijastično sam birala izazovne projekte, davajući snažan doprinos timu. Neki od primera uključuju:
• Razvoj migracije podataka iz Access baze u Excell organizovane za firmu.
• Uspešno učenje i prodaja servisa za čuvanje podataka klijentima (inače zaduženje višeg menadžmenta)
• Planiranje i implementacija relokacije velike količine podataka za firmu.
• Uspešna karijera profesora na zameni u državnoj ekonomskoj školi.
Moje tehničko i biznis iskustvo je balansirano kursevima iz knjigovodstva i menadžmenta, što mi omogućava da razumem biznis i tehnologije kao i veštine koje mi daju uvid u širu sliku a ne samo očiglednost situacije. Imam izražen interes za biranje i prevazilaženje ozbiljnih izazova, radim vredno i motivisana sam da napravim promenu u organizaciji u kojoj radim.
Volela bih da se upoznamo i prodiskutujemo načine na koje bih mogla da doprinesem mojoj energiji i iskustvom Vašoj Banci. Možete me kontaktirati putem e-mail-a ili preko mobilnog telefona. Unapred sam zahvalna na razmatranju moje aplikacije.

Svoju radnu biografiju Vam prosleđujem zajedno sa ovim pismom, u Attachment-u.
Srdačan pozdrav,
Sanja Petrović
[potpis]