Kategorije
Motivaciono pismo propratno pismo

Primer motivacionog pisma za fizioterapeura

Milica Jovanović

Despota Stefana, 111/35

11.000 – Beograd

Tel. 063/

e-mail: ime@hfkjshflk.com

Specijalna bolnica Dobro Zdravlje

Tošin Bunar, 2568

11.000 – Zemun, Beograd

 

14.02.2013.

 

Poštovana/i,

 

Pišem Vam povodom oglasa za radnu poziciju Fizioterapeut – Maser, objavljenog 11.02.2013. na sajtu www.sljaka.com. Smatram da sam idealan kandidat za to radno mesto, jer posedujem izuzetne kvalifikacije i sposobnosti, koje su navedene u oglasu, pa Vam stoga prosleđujem moju radnu biografiju u prilogu.

 

Završila sam srednju medicinsku školu u Beogradu, svom rodnom gradu. Nakon završetka srednje škole, nastavila sam školovanje i diplomirala na Višoj medicinskoj školi u Novom Sadu, sa prosekom 9.00. U okviru studijskog programa obavila sam obavezne vežbe i studijsku praksu na poliklinici za ortopedske bolesti u Novom Sadu, gde sam stekla i pripravnički staž. Nakon završetka staža, dalje sam se usavršavala u Welness Centry Flore u Beogradu, gde sam se upoznala sa novim pristupima i metodologijom fizioterapije, kao što su elektro i hidroterapija. U ovom centru sam provela dve godine.

 

Vaš konkurs me je izuzetno zainteresovao, jer želim da napredujem i da se usavršavam. Smatram da Vaša Bolnica je pravo mesto za moje profesionalno ostvarenje, ali i da ću biti savršeni dodatak Vašem timu stručnjaka i profesionalaca.

 

Željno očekujem Vaš poziv na intervju.

 

Srdačan pozdrav,

 

Milica Jovanović