Kategorije
Letter of motivation Motivaciono pismo propratno pismo

Primer motivacionog pisma za magacionera

G-din. Marko Gavrović

Generalni direktor

Magacin „Prva Limenka“

Dobanovački put, 1122

11.000 Surčin – Beograd

 

 

Dragan Jovanović

Pančevačka, 1112

11,000 BEOGRAD

Tel. 063/BROJ TELEFONA

 

 

 

 

Poštovani Gospodine Gavroviću,

 

Pišem Vam u vezi oglasa, objavljenog 01.01.2013. u dnevnim novinama „Dnevne Vesti Danas“, u kome tražite magacionera sa/ili bez radnog iskustva. Prvo da Vam se predstavim, ja sam Dragan Jovanović, iskusni magacioner, trenutno bez posla, a tražim angažovanje u oblasti logistike, konkretno magacioner ili poslovi vezani za utovar/istovar rebe i njeno skladištenje. Posvećen sam i odan radnik, što mogu da dokazem preko svog dosadašnjeg radnog iskustva. Želim da istaknem da uvek vodim računa o robi, kao da je moje vlasništvo.

 

Uvek čvrsto stojim na svojim nogama, obajvljajući više poslova u isto vreme, a osobe iz mog najbližeg okruženja svedoče da sam pouzdana i lojana osoba. Posedujem vozačku dozvolu B, C, D i E kategorije i nisam imao ni jedan saobraćajni prekršaj tokom mog desetgodišnjeg vozačkog staža.

 

Pišem Vam ovo pismo, sa željom sa dogovorimo sastanak, da bi ste se lično uverili u moje kvalifikacije i veštine, jer sam spreman da prihvatim radnu poziciju Magacionera u Vašoj kompaniji što pre moguće.

 

Ukoliko me smatrate dobrim kandidatom za ovu poziciju, slobodno me kontaktirajte putem mog telefona 063/BROJ TELEFONA, gde Vam stojim na raspolaganju u bilo koje doba dana.

 

Srdačan pozdrav,

 

Dragan Jovanović

(POTPIS)