Kategorije
Cover Letter Letter of motivation Motivaciono pismo propratno pismo

Primer motivacionog pisma za programera

Marijana Markovic

Bostonska 45,

24.000 – Subotica

Tel. 024 – 000 000

Mob. 063 – 0000 000

E-mail: mare@xzz.com

 

ABVGD Net

Ratko Petrović

HR Manager

Bul. Oslobođenja 789

21.000 – Novi Sad

 

10.01.2013.

 

Poštovani G-dine Petroviću,

 

Pišem Vam povodom konkursa objavljenog na sajtu „Šljaka“, 01.02.2013. u kome  je navedeno da tražite mlade i prosperitetne programere, spremne za razvoj ideja, potrebne za dalji progres Vaše kompanije.

 

Diplomirala sam na Fakultetu tehničkih nauka Univerzitetu u Novom Sadu, sa prosečnom ocenom 8,42, stekavši diplomu Diplomiranog inženjera za telekomunikacije – master. Planiram da upišem i doktorske studije na istom odseku ili u inostranstvu, ako se za to pojavi prilika.

 

Već sedam meseci sam na obavljanju stručne prakse u kompaniji Siemens u Nemačkoj, gde radim na nekoliko projekata vezanih za traženje softverskih solucija za velike tečlekomunikacione sisteme. Pre toga, još tokom studija,  radila sam na više honorarnih projekata gde sam stekla bliži uvid i unapredila svoja znanja iz računarskih mreža i modernih komunikacionih tehnologija. Radila sam u razvojnim okruženjima Borland Delphi, Microsoft Visual Studio, a posedujem i odlično poznavanje SQL, HTML, PHP, JavaScript, Smartz, CSS, Windows, Flash MX 2004 i Android aplikacija. Osposobljena sam za rad u timu, druželjubiva sam i fleksibilna.

 

Bila bih Vam veoma zahvalna ako bi ste mi omogućili da kroz jedan razgovor sa Vama lično, detaljno Vam objasnim sve pojedinosti moje dosadašnje karijere i projekte na kojima sam radila. Iskreno se nadam da ću biti primljena u Vaše radno okruženje, kao sastavni deo i neraskidiva karika u procesu rasta i razvoja Vaše kompanije.

 

Lep pozdrav,

 

Marijana Markovic

(POTPIS)