Kategorije
Motivaciono pismo propratno pismo

Motivaciono pismo primer – Recepcioner u hotelu

G. Ime Prezime

HOTEL „BBB“

Ul. Pirotska, 233

11,000 – Beograd

Poštovani G-dine Prezime,

Veoma sam zainteresovan da se prijavim za poziciju Recepcionera u Vašem Hotelu, u skladu sa oglasom objavljenom  na sajtu www.domen.com 01.01.2012. Sa mojim dosadašnjim iskustvom u prodaju, hotelijerskom menadžmentu, ali i obrazovanjem – Diplomirani menadžer – hotelijerski smer, snažno verujem da je ovo radno mesto veliki izazov i značajna mogućnost za mene. Verujem u uspeh Vašeg Hotela, pratim Vaš rad još od studentskih dana, i ubeđen sam da ću se uklopiti u Vaš tim i doprineti daljem uspehu i profitablnosti Hotela.

Jako sam posvećen i motivisan radnik, što mogu i da potvrdim pismama preporuke koje sam voljan da Vam dostavim  na Vaš zahtev. Posedujem odlične komunikacione sposobnosti, ali i osobine kao što su: neposrednost, briga o klijentima i servilnost. Trenutno radim kao Recepcionista u Hotelu „WWW“, gde sam odgovoran za prijem gostiju, regulisanje knjige gostiju, korespodenciju putem e-mail-a, organizovanje smeštaja gostiju po sobama i aranžiranje rezervacija u celom Hotelu.

Posebno bih izdvojio da sam vrlo pristupačan i uvek otvoren za sve zahteve gostiju, kao što su: organizovanje turističkih putovanja i jednodnevnih izleta, logistika vezana za prevoz gostiju od i do aerodroma, autobuske stanice i sl. Sve moje aktivnosti sam naveo u mojoj kratkoj biografiji, kako bi ste imali bliži uvid u moje dosadašnje radno iskustvo.

Želim da potvrdim da nisam kriminalno osuđivan, posedujem vozačku dozvolu B kategorije i da sam dostupan za rad počevši od ovog vikenda. Posebno želim da naglasim da sam dostupan za rad vikendima i u produženim radnim smenama.

Ukoliko imate neka dodatna pitanja, slobodno me kontaktirajte putem mog  e-mail-a ili telefonom u bilo koje doba dana.

Zahvaljujem unapred na Vašem razmatranju moje aplikacije.

Srdačan pozdrav,

Ime Prezime

Ul. Niška, 333,

e-mail: ime@domen.com

11.000 – Beograd

Tel. 00000000000